Tisztelt Látogató!

Honlapunk a szamurájkultúráról és az orvtámadások ellen különféle helyzetekre kidolgozott és a mai napig fennmaradt kardhasználatról szól. A Shigetsu Ho Nan Kai olyan ernyőszervezet, ahol az érdeklődők megtalálhatják a nekik megfelelő csapatot – egyesületet -, megismerhetik ezt a hagyományt, és képet alkothatnak önmagában egyszerűnek látszó, ám rendkívül összetett rendszerének egy szeletéről. Ennek az internetoldalnak van még egy másik fontos feladata is, egy tudástárat tartalmaz videókkal és leírásokkal, elsősorban haladóknak, akik szeretnék tovább kutatni a Muso Jikiden Eishin Ryu mozgáskultúráját. Ők egyéni jelszóval tudnak belépni ebbe a rendszerbe és itt lehet regisztrálnia magát a jelentkezőnek.

Ezúton is szeretném megköszönni azoknak az önkénteseknek a munkáját, akik idejüket, tudásukat és energiájukat szentelték arra, hogy létrejöjjön ez a honlap, amely a világhálón képviseli közösségünket.

Kívánok mindenkinek tartalmas böngészést!

Üdv, Mihalik Hunor

Kedves Harcostársak,

A jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, figyelembe véve az eddigi ismereteinket Mihalik Hunor Sensei az SHNK Alapítvány Alapítója és az Alapítvány Kuratórium tagjai úgy döntöttek, hogy a tavaszi SHNK edzőtábort elhalasztják. Ennek későbbi megtartásáról és időpontjáról értesíteni fogunk Titeket az Alapítvány honlapján https://szamurajkardvivas.hu és egyéb információs csatornákon is.

Addig is kérlek benneteket, hogy az ajánlott egészségügyi és egyéb szabályokat tartsátok be, vigyázzatok magatokra és egymásra is!

Gambatte,

Rabnecz Gyula

SHNK Alapítvány Kuratóriumának elnöke